Publikationen (Download)

Hier finden Sie aktu­elle Publi­ka­tionen zu unseren Forschungs­schwer­punkten und ander­wei­tigen Projekten.

• Downes, P.; Nair­z-­Wirth, E.; Rusi­naitė, V., Struc­tural Indi­ca­tors for Inclu­sive Systems in and around Schools, NESET II report, Luxem­bourg: Publi­ca­tions Office of the Euro­pean Union, 2017. Doi: 10.2766/200506. (DOWN­LOAD here)

• Nair­z-­Wirth, Erna, Wurzer, Marcus. 2015. On Posi­tio­ning of Busi­ness, Manage­ment and Econo­mics Fields of Study in the Univer­sity Space. Educa­tion of Econo­mists and Mana­gers 2 (36): 113-130. (DOWN­LOAD)

• Nair­z-­Wirth, Erna, Feld­mann, Klaus. 2015. Teacher Profes­sio­na­lism: The Double Field of Tradi­tion and New Profes­sio­na­lism. Chal­len­ging Orga­ni­sa­tions and Society reflec­tive hybrids® (COS) 4 (2): 796-812. (DOWN­LOAD)

Zentrale Projekt­be­richte unserer Forschung