Publikationen (Download)

Hier finden Sie aktuelle Publikationen zu unseren Forschungsschwerpunkten und anderweitigen Projekten.

• Nairz-Wirth, Erna: Structural indicators for inclusive systems in and around schools. In: Empowering Schools. Evidence - Informed Policies for quality education. EENEE and NESET II Conference proceedings, Brussels 2017, S. 7ff (DOWNLOAD)

• Nairz-Wirth, Erna / Feldmann, Klaus: Hochschulen relational betrachtet. In: AQ Austria: Durchlässigkeit in der Hochschulbildung. Beiträge zur 5. AQ Austria Jahrestagung 2017. S. 79-94 (DOWNLOAD)

• Downes, P.; Nairz-Wirth, E.; Rusinaitė, V., Structural Indicators for Inclusive Systems in and around Schools, NESET II report, Luxembourg: Publications Office of the European Union, 2017. Doi: 10.2766/200506. (DOWNLOAD here)

• Nairz-Wirth, Erna / Wurzer, Marcus. 2015. On Positioning of Business, Management and Economics Fields of Study in the University Space. Education of Economists and Managers 2 (36): 113-130. (DOWNLOAD)