D.Econ NewsRSS

Wilfried Altzinger via Der Standard: Mitte ist in Österreich überdurchschnittlich stark geschrumpft

Wilfried Altzinger (Institut für Makroökonomie und INEQ) im Interview zu Vermögenskonzentration und den Rückgang der Mittelschicht in Österreich.

New Assistant Professors

Welcome to WU and our Department, Esther Arenas Arroyo and Gergely Hajdu!

Welcome to our new Phd Students

In September, several PhD Students in Econonomics started working at the Department.

Two Job Openings: Assistant Professor and Teaching and Research Associate

The Department of Economics is currently inviting applications for two positions at the Institute for International Economics

Daniel Grabner und Hendrik Theine via kobinet-nachrichten online

Ergebnisse der Studie "Zur Politischen Ökonomie der Medien in Deutschland"

Defensio Dissertationis von Hendrik Theine

Economic Inequality and Redistribution Policies – the Conditioning Power of the Media | 4.9.2019, 11 Uhr | Campus WU, D4.2008

Ökonomieblog @Der Standard - Was uns die dänische Milchindustrie über Globalisierung sagen kann

Das Department Volkswirtschaft hat im Standard einen Ökonomieblog. Den neuesten Beitrag schreibt Markus Lampe vom Department Sozioökonomie.

Department of Economics Working Paper Series, 286-289

You can also find the Department WP Series on the international Plattform REPec and on the WU publication page ePubWU.