Democracy and Sustainability. Public Lecture. Climate Crisis and the Democratic Prospect.

Wirtschaftsuniversität Wien, Library & Learning Center Festsaal 218:30 - 21:30

Art Vortrag/Diskussion
SpracheEnglisch
Vortragende/rFrank Fischer, Professor of Politics and Global Affairs (Rudgers University, New Jersey / Free University Berlin), Discussants: Fred Luks, WU-Competence Center for Sustainability, Verena Madner, WU-Research Institute for Urban Management and Governance, M
Veranstalter Institut für Gesellschaftswandel und Nachhaltigkeit (IGN) und dem WU-Kompetenzzentrum für Nachhaltigkeit
Kontakt nachhaltigkeitskompetenzzentrum@wu.ac.at

Ende September finden zwei öffent­liche Veran­stal­tungen statt, die vom WU-In­stitut für Gesell­schafts­wandel und Nach­hal­tig­keit (IGN) und dem WU-Kom­pe­tenz­zen­trum für Nach­hal­tig­keit orga­ni­siert werden. Two public events will be held at the end of September, orga­nized by the WU Insti­tute for Social Change and Sustaina­bi­lity (IGN) and the WU Compe­tence Center for Sustaina­bi­lity.

Am 27. September geht es um die Legi­ti­ma­ti­ons­krise der Demo­kratie, am 28. September um den Zusam­men­hang zwischen Klima­wandel und den Perspek­tiven einer demo­kra­ti­schen Gesell­schaft. Beide Events beginnen um 18:30 Uhr und finden in engli­scher Sprache statt. Wir bitten um Anmel­dung bis zum 25. September 2017 per E-Mail an nach­hal­tig­keits­kom­pe­tenz­zen­trum@wu.ac.at – wir ersu­chen um Angabe des Tages / der Tage, an dem / denen Sie teil­nehmen möchten.

On September 27, the subject discussed will be the legi­ti­macy crisis of demo­cracy and on September 28 it will be the rela­ti­onship between climate change and the pros­pects of a demo­cratic society. Both events will be held in English and start at 6:30 pm. We ask you to register by September 25, 2017 by e-mail to nach­hal­tig­keits­kom­pe­tenz­zen­trum@wu.ac.at – please indi­cate the date(s) on which you wish to parti­ci­pate.