Über uns/About us

Getreu unserem Slogan „science inspired by consumers“ steht m.core für:

Exzellenz und Relevanz in Forschung und Lehre zum Thema „Verhalten von und Kommunikation mit KonsumentInnen“.

Als zentraler Bestandteil des Marketing Departments ist es unser Ziel theoriebasiert, methodisch fundiert und praxisnah Wissen im Dialog mit Studierenden, Wissenschaft und Praxis zu generieren und zum Nutzen unserer Stakeholder auf höchstem internationalen Niveau bekannt zu machen.

Lernen Sie uns besser kennen - schauen Sie sich unseren Imagefilm an.

Following our slogan „science inspired by consumers“ m.core stands for:

excellence and relevance in research and  teaching on how to understand and communicate with consumers. We help to generate insights and are insight generators ourselves.

The insights we seek are based on theory, generated through methodological rigor, of high practical or societal relevance and nearly always the result of a dialog with our students, the scientific community, practitioners, and of course consumers.

m.core is part of the Department of Marketing at WU Vienna. One of the biggest marketing departments in Europe.

Get to know us - watch our video.